Woonscan Vastgoedmanagement en Laurentius T&A bundelen krachten

27 juli 2022
27 juli 2022

Woonscan Vastgoedmanagement en Laurentius T&A bundelen hun krachten en daar zijn we ontzettend trots op.

 

Met deze samenvoeging breiden wij de capaciteit van de dienstverlening in ons Vastgoedmanagement-totaalconcept verder uit. Een concept dat perfect aansluit bij de wensen en vragen van onze klanten.

Laurentius T&A

Twan van Duijven is al jaren actief in vastgoed(beheer) bij woningcorporaties en (semi-)overheid. Onder de naam Laurentius T&A is hij actief als zelfstandig adviseur. Een specialist in Assetmanagement en de toepassing van de NEN2767 als beleids-/toetsingsinstrument. Ook zijn werk in het definiëren van onderhoudsbeleid en de implementatie en optimalisatie van vastgoedsoftware, maakt hem een ideale partner voor Woonscan.

Woonscan

Woonscan Vastgoedmanagement is gespecialiseerd in onderhoudsmanagement en het opstellen van Meerjaren Onderhoudsplannen op basis van de NEN2767, het opstellen van Energielabels en adviezen volgens de NTA8800 en het uitvoeren van proces en projectmanagement.

De naadloze aansluiting tussen de twee bedrijven zorgt dat Paul Smilde, directeur van Woonscan, en Twan van Duijven van Laurentius T&A met ontzettend veel vertrouwen uitkijken naar de aanstaande samenwerking. Samen gaan we verder binnen Woonscan Vastgoedmanagement.