VvE Beheerder – Junior

Vind je het leuk om jouw eigen verenigingen te helpen met de meest uiteenlopende zaken?

Wil jij groeien in de rol naar een ervaren VvE Beheerder?

In verband met de uitbereiding van onze VvE portefeuille zijn wij op zoek naar:

VvE Beheerder – Junior

Wat ga je doen?

Het betreft een Junior functie waarbij je de volledige begeleiding van ons VvE Team krijgt.  Samen gaan wij jou opleiden, zodat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan en de verantwoordelijk krijgt voor je eigen VvE portefeuille.  

Je wordt het aanspreekpunt voor het bestuur van de VvE’s binnen onze organisatie. Een leuke en diverse functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je onderhoud dan ook contacten met diverse projectontwikkelaars voor nieuwe VvE complexen. Je onderhoud contact met bestuursleden van de verenigingen om samen tot een mooi resultaat te komen. Ook ga jij dan de organisatie voor de jaarlijkse ledenvergadering zelfstandig organiseren, waarbij diverse onderwerpen worden besproken, zoals de jaarrekening, begroting, groot onderhoud en verduurzaming. 

In deze functie heb je vervolgens nauw contact met de financieel beheerder met betrekking tot de financiële stukken van de vereniging. Tevens met de technisch beheerder als het gaat om onderhoud van het gebouw. Jij gaat er dan voor zorgen dat je alle stukken op orde hebt waarover de vereniging een besluit kan nemen.

Jij:

 • Bent goed in organiseren en adviseren
 • Bent procesmatig sterk
 • Communiceert makkelijk op zakelijk niveau
 • Bent resultaat gericht
 • Kan goed schakelen

Wat we graag op jouw cv zien?

 • MBO/ HBO-werk- en denkniveau
 • Interesse in zakelijke dienstverlening op gebied van vastgoed, makelaardij en/of bouwkunde

Wat krijg je van ons terug?

Een baan waar je uiteindelijk bijna alles zelf kunt bepalen. In verband met vergaderingen ben je af en toe ook ’s avonds aan het werk. We werken voornamelijk samen in ons kantoor in Meppel, maar je kunt altijd thuis werken als je dat goed overlegt.

Wat je verder kunt verwachten?

 • Een goed salaris, pensioen en arbeidsvoorwaarden
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • We hechten veel waarde aan een fijne werksfeer, de optimale balans tussen werk- en privé en een heldere communicatie.

Over ons

Bij ons betekent werken in een team ook werken als een team. Je krijgt de ruimte voor jouw input en ideeën. Jouw collega’s denken graag met je mee en zijn juist op zoek naar iemand die bereid is om een stapje extra te zetten voor zijn of haar ideeën. Want samen ga je nu eenmaal sneller.

We werken in hartje Meppel en hebben de beheer portefeuille in de regio Noord/Oost Nederland. Wij werken met een team van ongeveer 35 mensen, verdeeld over de afdelingen Legionellapreventie, Energieadvies, Vastgoedmanagement en VvE-beheer. Heldere communicatie, een goede werkstructuur en een klantvriendelijke benadering zijn onze belangrijkste pijlers.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe VvE Beheerder – Junior?

Solliciteer dan via i.vandervegte@woonscan.nl

Vergeet niet om een motivatiebrief met je cv mee te sturen. Heb je vragen over de functie? Die kun je via de mail sturen, dan neemt Ilse contact met je op.