VVE en verhuur

VVE en
verhuur

icon-vve-en-verhuur

Besteed beheer en verhuur woningen uit aan Woonscan

Voor woningeigenaren verzorgt Woonscan het technisch beheer en de verhuur van deze woningen. Dit doet Woonscan in opdracht van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en voor vastgoedeigenaren, zoals gemeenten, zorginstellingen en commerciële verhuurders.

Bij Woonscan komt alle kennis rondom onroerend goed bij elkaar. We hebben specialisten op administratief en financieel gebied en technisch gebied. We houden ons bezig met het innen van VvE-bijdragen en van huren. We organiseren storings- en verhuisonderhoud en begroten het meerjarig onderhoud van woningen en complexen.

Ontzorgen van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s)

Met onze kennis ontzorgen we ruim honderd Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Dit loopt uiteen van het bijhouden van de ledenadministratie en het innen van de VvE-bijdrage, tot het opstellen en laten uitvoeren van meerjarenonderhoudsplannen.

Woonscan: verhuurder zonder panden

Voor onder meer enkele gemeenten en zorginstellingen organiseren we de verhuur van wooneenheden op administratief en financieel gebied. We incasseren de huur, voorkomen huurdersachterstanden en houden de mutaties bij. Daarnaast zorgen we voor het technisch onderhoud van de woningen: van het storings- en verhuisonderhoud tot het aanbesteden van grootschalig onderhoud.

Persoonlijk contact met uw beheerder

Bij Woonscan verzorgen we het beheer en onderhoud voor ruim honderd Verenigingen van Eigenaren en diverse vastgoedverhuurders. Binnen Woonscan heeft u echter een vast contactpersoon. Dat vinden we belangrijk, want we hechten aan persoonlijk contact met u als VvE-lid.

Kennis belangrijkste meerwaarde voor verhuurders en Verenigingen van Eigenaren

Woonscan kan het gehele beheer en onderhoud aansturen, maar ook slechts een adviserende rol innemen. Hierover maken we maatwerkafspraken met u. De belangrijkste meerwaarde van Woonscan is echter dat we kennis in huis hebben, waar u als woningeigenaar altijd toegang toe hebt. Dit omvat kennis  op administratief en financieel gebied én op bouwkundig en installatietechnisch gebied.

Stel uw vraag

Twijfelt u of u voldoet aan de wettelijke regels voor VvE’s? Of heeft u een andere vraag als VvE-lid of -bestuurder? Stel uw vraag vrijblijvend aan onze experts.