Over Woonscan

Woonscan maakt werk- en woonomgevingen veilig en duurzaam

Ons doel is te streven naar zo efficiënt mogelijk onderhoud. Door werk- en woonomgevingen zo duurzaam, veilig en comfortabel mogelijk te maken. We doen dat door gebouweigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het herbestemmen, renoveren en onderhouden van hun gebouwen en gebouwgebonden installaties.

Bouwkundig en installatietechnisch ingenieurs bij Woonscan

Bij Woonscan werken bouwkundig en installatietechnische specialisten. We hebben ons onder meer gespecialiseerd in NEN 2767-conditiemetingen, het geven van energieadvies en het voorkomen van legionellabesmettingen.

Haalbare verduurzaming in beeld brengen

Door deze kennis kunnen we onze meerjarenonderhoudsbegrotingen een extra verdieping geven. We brengen niet alleen in kaart wat het kost om een gebouw op bestaand niveau te laten functioneren. In onze duurzame meerjarenonderhoudsbegrotingen benoemen we ook de maatregelen die – tegen minimale investeringen – zorgen voor meer duurzame en veilige gebouwen.

Volledig technisch beheer: van advies tot operationeel

Onze insteek is dat we onze relaties kunnen voorzien van advies én ondersteuning. Voor diverse zorginstellingen en andere gebouweigenaren, doen we het gehele technische beheer van hun vastgoed. Dat loopt uiteen van het opstellen van haalbaarheidsstudies tot het uitvoeren van de wekelijkse spoelingen om legionella in waterleidingen te voorkomen. Ook het opstellen van meerjarenbegrotingen tot het opleveren van vastgoed werkzaamheden behoort tot het takenpakket. 

Gecertificeerd en erkend adviseur

Woonscan werkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen die er zijn. We zijn ISO 9001 gecertificeerd en aangesloten bij Sertum, instituut onderhoudskundigen vastgoed. Om deze normen vast te houden, volgen onze medewerkers regelmatig bijscholingen en investeren we in opleidingen voor onze medewerkers.