VvE Beheerder

Ben jij een schakelbord, adviseur en organisator in een? Vind je het leuk om als VvE jouw eigen verenigingen te helpen met de meest uiteenlopende zaken?

Ter uitbereiding van onze VvE portefeuille zijn wij op zoek naar:

VvE Beheerder

Wat ga je doen?

Je hebt de verantwoordelijk voor je eigen VvE portefeuille, maar je doet dit niet alleen. Voor het uitvoeren van deze functie word je bijgestaan door Financieel- en Technisch beheerders.

Je bent het aanspreekpunt voor het bestuur van de VvE’s binnen onze organisatie. Een diverse functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je onderhoud contacten met diverse projectontwikkelaars voor nieuwe VvE complexen. Je onderhoud contact met bestuursleden van de verenigingen om samen tot een mooi resultaat te komen. Ook verzorg jij de organisatie voor de jaarlijkse ledenvergadering waarbij diverse onderwerpen worden besproken, zoals de jaarrekening, begroting, groot onderhoud en verduurzaming.

In deze functie heb je nauw contact met de financieel beheerder met betrekking tot de financiële stukken van de vereniging. Tevens met de technisch beheerder als het gaat om onderhoud van het gebouw. Jij zorgt dat je alle stukken op orde hebt waarover de vereniging een besluit kan nemen.

Verder:

 • Ben je goed in het organiseren
 • Ben je procesmatig sterk
 • Communiceert makkelijk op zakelijk niveau
 • Resultaat gericht
 • Interesse in vastgoed, makelaardij of bouwkunde

Wat we graag op jouw cv zien?

 • Hbo-werk- en denkniveau
 • Ervaring in de zakelijke dienstverlening (voorkeur gebouwenbeheer).

Wat krijg je van ons terug?

Een baan waar je bijna alles zelf kunt bepalen. We verwachten je hier echt niet elke dag om half negen op kantoor, als we maar weten dat jij je werk goed indeelt. Tijdens de eerste maanden word je begeleid door ervaren collega’s op de afdeling om je draai te kunnen vinden binnen onze organisatie. Je bent af en toe ook ’s avonds aan het werk, dus jij plant je dagen in zoals het jou het beste uit komt. We werken voornamelijk samen in ons kantoor in Meppel, maar je kunt altijd thuis werken als je dat goed overlegt.

Wat je verder kunt verwachten?

 • Een goed salaris, pensioen en arbeidsvoorwaarden
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • We hechten veel waarde aan een fijne werksfeer, de optimale balans tussen werk- en privé en een heldere communicatie.

Over ons

Bij ons betekent werken in een team ook werken als een team. Je krijgt de ruimte voor jouw input en ideeën. Jouw collega’s denken graag met je mee en zijn juist op zoek naar iemand die bereid is om een stapje extra te zetten voor zijn of haar ideeën. Want samen ga je nu eenmaal sneller.

We werken in hartje Meppel en hebben de beheer portefeuille in de regio Noord/Oost Nederland. Wij werken met een team van ongeveer 35 mensen, verdeeld over de afdelingen Legionellapreventie, Energieadvies, Vastgoedmanagement en VvE-beheer. Heldere communicatie, een goede werkstructuur en een klantvriendelijke benadering zijn onze belangrijkste pijlers.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe VvE Beheerder?

Solliciteer dan via i.vandervegte@woonscan.nl

Vergeet niet om een motivatiebrief met je cv mee te sturen. Heb je vragen over de functie? Die kun je via de mail sturen, dan neemt Ilse contact met je op.