Uitbreiding VvE portefeuille Haren, Roden, Annen en Vries

3 januari 2024
3 januari 2024

Woonscan kan een nieuwe reeks VvE complexen toevoegen aan haar VvE portefeuille. De overeenkomsten zijn getekend op het kantoor van stichting Woonborg in Vries.

Woonscan gaat tevens nieuwe MeerJarenOnderhoudsPlannen hiervoor opstellen volgens de NEN2767 methodiek.

Johan Schoutsen, medewerker zakelijke markt Stichting Woonborg, “Wij zijn blij dat de verenigingen hebben gekozen voor Woonscan als VVE beheerder. Wij hebben alle vertrouwen in Woonscan om de belangen van de verenigingen te behartigen. Tevens was het bij Woonscan mogelijk om meerdere verenigingen in één keer onder te kunnen brengen. Woonscan zal nieuwe MeerJarenOnderhoudsPlannen gaan opstellen voor deze verenigingen waarbij ook samen wordt gekeken welk onderhoud er in de nabije toekomst gecombineerd kan worden. De samenwerking hierin is heel belangrijk gezien Woonborg in de meeste gevallen ook de rol als bestuurder heeft binnen deze verenigingen. De eerste gesprekken over de inhoud hiervan hebben al plaatsgevonden en zien er veel belovend uit! De samenwerking tussen bestuur en beheerder is essentieel om tot mooie resultaten te komen”.

Albert Middelbos, operationeel directeur Woonscan VvE, is blij met de uitbereiding van de VvE portefeuille in de plaatsen Haren, Roden, Annen en Vries. Het is altijd mooi om berichtgeving als deze te delen. Zonder het mooie team van VvE beheerders, financieel beheerders en technische beheerders was dit niet mogelijk geweest. Albert is enorm trots op het team dat de uitbereiding in deze mogelijk maakt!