Maatregelen Coronavirus Woonscan

19 maart 2020
19 maart 2020

Maatregelen Woonscan Coronavirus

Naar aanleiding van de recente maatregelen van de overheid en het RIVM om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zal Woonscan per direct een reeks maatregelen treffen.

Onze dienstverlening blijft doorgaan!

Woonscan volgt de richtlijnen van het RIVM op en neemt de nodige voorzorgsmaatregelen.

Ons kantoor is gesloten voor publiek.

Om de verspreiding van het virus te voorkomen werken onze medewerkers zo veel mogelijk vanuit huis. Ons kantoor is daarom tot nader order voor publiek gesloten. Wij blijven gewoon telefonisch bereikbaar voor vragen of andere zaken.

Woonscan blijft bereikbaar. Neem gerust contact op. Dit kan telefonisch 0522-237100 of via de mail info@woonscan.nl

Inzake VvE-beheer het volgende:

Algemene Ledenvergaderingen:

Alle geplande Algemene Ledenvergadering en/of bestuursvergaderingen tot en met in eerste instantie 6 april 2020 worden in samenspraak met het bestuur geannuleerd. In deze periode worden er geen nieuwe Algemene Ledenvergaderingen uitgeschreven. Wij gaan ervan uit dat deze vergaderingen later dit jaar kunnen plaatsvinden, maar zijn afhankelijk van de ontwikkelingen en het oordeel van overheid en het RIVM.

Reparatieverzoeken:

Indien het technisch beheer van de VvE is ondergebracht bij Woonscan kunt u reparatieverzoeken blijven doorgeven via de normale weg. Leveranciers die de reparatieverzoeken uitvoeren zullen in dit geval de noodzakelijke/urgente reparatieverzoeken uitvoeren.

Heeft u vragen inzake VvE-beheer, neem gerust contact op. Dit kan telefonisch 0522-237100 of via de mail vve@woonscan.nl

 

Meppel, 18 maart 2020