Hans van der Zee – Adviseur EP-W B/D en EP-U B/D

6 juli 2023
6 juli 2023

Wie is Hans van der Zee?

Alweer een paar jaar ben ik werkzaam als EPA-W/U adviseur (Susteen en Atriensis). Daarvoor ben ik lange tijd pensioenconsultant voor een middelgroot pensioenfonds in de regio Noord-Nederland. Als carrière switch heb ik een aantal jaren geleden gekozen om aan de slag te gaan in de bouw. Dat werd dus EPA-W/U adviseur.

Sinds 2016 woon ik samen met mijn vrouw Inge in Dwingeloo vlakbij het Leggelderveld. Bij velen wellicht beter bekend als Het Blauwe Meer. We hebben een flinke natuurtuin waar ik vele uurtjes in doorbreng. De natuurtuin is gekoppeld aan onze trainings-vergaderlocatie Dwingelderheem. Gasten ontvangen en zorgdragen voor een gezonde lunch wordt door mijn vrouw verzorgd.

Wat is je funcie bij Woonscan?

Sinds 1 mei 2023 ben ik bij Woonscan gestart in de functie van Projectadviseur EP-W B/D en EP-U B/D, een mooie nieuwe uitdaging. 

Hobby’s & Vrije tijd?

Ik fiets regelmatig een flink mtb-trainingsrondje. Dit jaar wil ik samen met een goede vriend de Joe’s Transalp fietsen. Van Oberstdorf naar Riva del Garda (Gardameer). Daarnaast is nog voldoende vrije tijd over voor andere activiteiten zoals sub-coördinator werkgroep kerkuilen, penningmeester en actief lid van de stichting Houtzagers Dwingeloo, penningmeester en bestuurder Samen Energie Neutraal en ten slotte voorzitter van Natuurstichting Noordlake.