Senior Financieel Beheerder VvE

Jij bent van de cijfers. Je neemt de administratie van de VvE’s die wij beheren voor je rekening. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor financiële zaken.

Ben jij onze nieuwe Senior Financieel Beheerder VvE?

Solliciteer dan via p&o@woonscan.nl t.a.v. Ilse van der Vegte. Vergeet niet om een motivatiebrief met je cv mee te sturen. Heb je vragen over de functie? Die kun je ons via de mail sturen, dan nemen we contact met je op.

Wat ga je doen?

Veel, in verschillende categorieën. Debiteuren- en crediteurenbewaking, verwerken van de bankmutaties. Bijhouden en controleren van de financiële administratie van de VvE’s afrekeningen en opstellen van de collectieve (nuts) voorzieningen. Je voert correspondentie met eigenaars en leveranciers en draagt zorg voor het tijdig opleveren van de jaarrekeningen.

Jij bent…

Een echte communicator. Je hebt liefde voor je vak en kunt deze omzetten naar begrijpelijke taal en goede adviezen. Je kunt goed plannen en durft beslissingen te nemen. Tevens sta je open om nieuwe dingen te leren, want je kunt natuurlijk nooit genoeg weten over ons vakgebied.

Wat we verder graag op je cv zien?

  • opleiding op hbo-niveau
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

 

Wat krijg je van ons terug?
Een baan waar je bijna alles zelf kunt bepalen. Je bent een ondernemer in ons team. We werken voornamelijk samen vanuit ons kantoor in Meppel en thuiswerken in overleg is mogelijk.

Verder kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Woonscan!

Over ons
Bij ons betekent werken in een team ook werken als een team. Je krijgt de ruimte voor jouw input en ideeën. Jouw collega’s denken graag met je mee en zijn juist op zoek naar een iemand die bereid is om een stapje extra te zetten voor zijn of haar ideeën. Want samen ga je nu eenmaal sneller.

Ons kantoor ligt in hartje Meppel en we hebben in heel Nederland opdrachtgevers. Wij werken met een team van ongeveer 30 mensen, verdeeld over de werkgebieden Legionellapreventie, Vastgoedmanagement, Energieadvies en VvE-beheer. Heldere communicatie, een goede werkstructuur en een klantvriendelijke benadering zijn onze belangrijkste pijlers.