Projectleider/ Adviseur Legionellapreventie

Veilig drinkwater. We gebruiken het allemaal elke dag, maar we denken bijna nooit na over wat er allemaal moet gebeuren om dat water veilig te houden. Voor jou geldt het tegenovergestelde. Jij snapt dat waterveiligheid een constant lopend proces is dat veel werk nodig heeft. Daarom ben jij geknipt voor een rol als onze Projectleider/ Adviseur Legionellapreventie.

Ben jij onze nieuwe Projectleider/ Adviseur Legionellapreventie?

Solliciteer dan via p&o@woonscan.nl t.a.v. Ilse van der Vegte. Vergeet niet om een motivatiebrief met je cv mee te sturen. Heb je vragen over de functie? Die kun je ons via de mail sturen, dan nemen we contact met je op.

Wat ga je doen?

Je adviseert en begeleidt onze opdrachtgevers van a tot z in hun strijd tegen legionella in drinkwaterinstallaties. Van het opstellen van de jaarlijkse begrotingen en offertes voor onze opdrachtgevers, zorg jij ervoor om legionellaproblematiek beheersbaar te houden op hun locaties. Je controleert installaties en zorgt dat onze klanten weten wat ze moeten aanpassen om de installaties aan de NEN-1006 te laten voldoen. Ook ben je een vraagbaak voor al onze klanten over waterveiligheid. Het is ingewikkelde materie en jij schrijft daarom overzichtelijke risico-analyses en beheerplannen en zorgt dat er in alle organisaties waar je mee werkt duidelijkheid is. Onze beheersplannen stellen wij op in LegionellaDossier, dus kennis hiervan is een pré. Wij hebben hier een goede basis voor opgesteld en volledigheid is daarbij belangrijk. Er wordt van jou verwacht dat je alle invalshoeken ziet en exact weet welke documenten er nodig zijn. Verder help je onze opdrachtgevers door oorzaken van overwaarden te bepalen en je adviseert hoe ze opgelost kunnen worden.

Jij bent…

Leergierig en onderneemt zelf graag nieuwe dingen. Je kunt ingewikkelde materie begrijpelijk maken. Je raakt gemotiveerd van de kerntaken commercie, projectaansturing c.q. -uitvoering, financiën, beleid en zeggenschap

Wat we verder graag op jouw cv zien?

  • opleiding op hbo-niveau, werktuigbouwkunde, installatietechniek en/of milieutechniek is een pré
  • diploma Legionellapreventie adviseur BRL6010
  • minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • je hebt een rijbewijs B op zak
  • een flinke dosis analytisch vermogen

 

Wat krijg je van ons terug?
Een baan waar je bijna alles zelf kunt bepalen. Je bent een ondernemer in ons team. We werken voornamelijk samen vanuit ons kantoor in Meppel en thuiswerken in overleg is mogelijk.

Verder kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een laptop, tablet, mobiele telefoon en een auto van de zaak

Over ons

Bij ons betekent werken in een team ook werken als een team. Je krijgt de ruimte voor jouw input en ideeën. Jouw collega’s denken graag met je mee en zijn juist op zoek naar iemand die bereid is om een stapje extra te zetten voor zijn of haar ideeën. Want samen ga je nu eenmaal sneller.

Ons kantoor ligt in hartje Meppel en we hebben in heel Nederland opdrachtgevers. Wij werken met een team van ongeveer 30 mensen, verdeeld over de werkgebieden Legionellapreventie, Vastgoedmanagement, Energieadvies en VvE-beheer. Heldere communicatie, een goede werkstructuur en een klantvriendelijke benadering zijn onze belangrijkste pijlers.