NEN2767 inspecties & Energielabels voor de Christelijk Gereformeerde Kerken in Zwolle

3 juni 2024
3 juni 2024

Trots om samen te werken aan duurzaamheid:

Woonscan voert NEN2767 inspecties uit en stelt energie labels op voor de Christelijk Gereformeerde Kerken in Zwolle.

Mooi dat Woonscan haar expertise kan inzetten bij het samenwerken met de Christelijk Gereformeerde Kerken in Zwolle om hun vastgoed, waaronder de Noorderkerk, Zuiderhof en de Verrijzeniskerk te optimaliseren.

Onze inspecteurs hebben inspecties op basis van de NEN2767 uitgevoerd om een grondig inzicht te krijgen in de technische staat van de gebouwen. Daarnaast stellen we energie labels op om de energieprestaties van de kerken te evalueren en mogelijkheden voor verbetering te adviseren door middel van een verduurzamingsadvies/ maatwerkadvies.

Deze gegevens worden gebruikt om een Duurzame Meerjaren Onderhoudsplanning (DMJOP) op te stellen, waarmee de Christelijk Gereformeerde Kerken in staat zullen zijn om hun vastgoed op een strategische en kostenefficiënte manier te onderhouden, met oog voor duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Woonscan is trots om een bijdrage te leveren aan het streven van de kerken naar een duurzame toekomst en kijkt uit naar verdere samenwerking aan het realiseren van hun doelen.