0522 - 23 71 00

Inschrijven 30 sociale huurwoningen Assen

Inschrijven 30 sociale huurwoningen Assen


Datum : 10-11-2015

Op dit moment beheren en verhuren wij 30 sociale huurwoningen die door de gemeente Assen in 2015 nieuw zijn gebouwd in Kloosterveen.

De woningen liggen aan de Schoolstraat, Gildestraat en Noorderplantsoen in Kloosterveen en de huur voor deze woningen bedraagt ca. € 700,- per maand.

Sinds juli 2015 zijn alle woningen verhuurd en de verwachting dat er op korte termijn woningen vrijkomen is klein. Voor de langere termijn kunt u zich bij ons inschrijven om eventueel in aanmerking te komen. Wilt u zich inschrijven voor het huren van een woning in Assen: Stuur dan een e-mail naar verhuur@woonscan.nl en vermeld hierin uw naam, geboortedatum, huidige adresgegevens en telefoonnummer en wij zullen dan contact met u opnemen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,-. De datum van ontvangst van het inschrijfgeld geldt als inschrijfdatum en als u ingeschreven staat, dan spaart u elke maand één punt voor de opbouw van wachttijd. Bij eventueel aanbod van een woning, geldt dat degene met de meeste wachttijd als eerste een woning krijgt aangeboden. Zodra er aanbod is, dan wordt dit gepubliceerd op onze website en ontvangen de mensen die ingeschreven staan hiervan een melding per e-mail. Ieder jaar kunt u aangeven of u de inschrijving wilt verlengen, de kosten hiervan bedragen € 10,- per verlenging.


« Meer nieuws