0522 - 23 71 00

VvE Beheer

Wie regelt in uw appartementencomplex het onderhoud? Wie beheert de financiën en stelt de begroting op voor de komende jaren? 
 
Dit soort zaken is de verantwoordelijkheid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Elk appartementencomplex, flatgebouw of ander wooncomplex is verplicht om zo’n Vereniging van Eigenaren te hebben. Alle bewoners van het complex zijn lid van de vereniging en betalen een vve-bijdrage. De VvE zorgt dat - betaalt vanuit de VvE-bijdrage - alle beheer- en onderhoudswerkzaamheden voor het gehele complex worden gedaan. Als bewoners kunt u ervoor kiezen om de taken van de Vereniging van Eigenaren zelf uit te voeren, of dit uit te besteden aan een externe partij.
 

Woonscan verzorgt VvE-beheer

Woonscan verzorgt vanuit Meppel het financieel, administratief en technisch beheer voor ruim honderd VvE’s, in het noorden van het land. Daarmee ontzorgen we u als appartement-eigenaar en realiseren we grote financiële voordelen op het onderhoud van uw wooncomplex.
 

Persoonlijk contact met uw VvE-beheerder

Bij Woonscan hechten we aan persoonlijk contact met u als VvE-lid. Binnen Woonscan heeft u een vast contactpersoon. Hij of zij woont in elk geval de jaarlijkse ledenvergadering bij, maar is ook daarbuiten altijd voor u bereikbaar. 
 

Altijd inzicht in alle stukken

Wanneer u het VvE-beheer uitbesteedt aan Woonscan, hebben al uw leden altijd toegang tot alle stukken die betrekking hebben op uw vereniging. We maken hiervoor een digitaal dossier aan. Hierin zitten onder meer de begrotingen, jaarrekeningen en notulen, maar bijvoorbeeld ook de onderhoudscontracten die er zijn afgesloten. 
 

Financieel voordeel op planmatig onderhoud

Doordat Woonscan voor meer dan honderd VvE’s het beheer verzorgt, kunnen we het planmatig onderhoud voor meerdere complexen gelijktijdig aanbesteden. Hierdoor kunnen we grote financiële kortingen bedingen. Deze laten we rechtstreeks ten goede komen aan de VvE’s. 
 

Regionale speler, met regionale contacten

We werken vanuit ons kantoor in Meppel het liefst met regionale partijen. We kennen hen en weten wie kwaliteit levert. Daardoor bent u ervan verzekert dat (onderhouds)werkzaamheden deskundig worden uitgevoerd.
 

Afstemming over rol Woonscan

Woonscan kan het gehele beheer en onderhoud van uw wooncomplex aansturen, maar ook slechts een adviserende rol innemen. Hierover maken we maatwerkafspraken met elke VvE afzonderlijk. Bij enkele VvE’s zijn we op verzoek van de VvE voorzitter van de vereniging geworden.
 

Bekijk demo VvE online

Wanneer u kiest om het beheer van uw VvE door Woonscan te laten uitvoeren, dan krijgen al uw VvE-leden online toegang tot alle documenten. Krijg een indruk via de demo-omgeving. U logt in met gebruikersnaam demo en wachtwoord demo.
 
 
VvE-beheer door Woonscan is op te splitsen in de volgende diensten: